Hjem
Dating for aktive mennesker over 50
Hjem Succes historier Hvordan fungerer det?

Medlems beretninger

Dating hos 50plusmatch fungerer! Her er nogle af vore medlemmers beretninger om hvordan det er lykkedes dem at finde en partner på 50plusmatch.

Tak for jeres side. Har altid været tilfreds med den.

 

En mand succeshistorie, 56

 

Den bedste dating side jeg har været medlem af😀.

 

En mand succeshistorie, 63

 

Tak for et fint site, der er gode rammer for at man kan behandle hinanden ordentligt.

 

En kvinde succeshistorie, 54

 

Har mødt hende herinde. Der var kemi og kærlighed med det samme. Trods vor alder 58 og jeg 60
Mistede min soulmate i januar i år. Cancer tog hende fra mig.
Så troede ikke jeg blive glad igen i et andet menneske.
Så glad jeg er. En god side I har.
Tak.

 

En mand succeshistorie, 60

 

Jeg ønsker alle her på siden rigtig meget helt og lykke med at finde kærligheden. Jeg har selv fundet jordens dejligste dame her. Og hvor er det fantastisk at være forelsket igen.

 

En mand succeshistorie, 61

 Jeg har ikke mindre end fundet min soulmate
til livets efterår, jeg er dybt taknemmelig.
Tak Match. ❤️

 

En mand succeshistorie, 55

 

Vi havde skrevet sammen ca. 14 dage og mødtes 1. gang i mandags, vi mødtes igen onsdag aften. Skal mødes igen senere i dag og 2 gange i næste uge.
Vi har begge aldrig før oplevet noget lignende, og så er vi enige om at vi har mødt vores soulmate.

 

En mand succeshistorie, 66

 

Hvordan har jeg fundet en partner på 50plusmatch?
3 dage efter jeg var blevet medlem 50plusmatch, lå der en mail i min "postkasse" fra en dame, som syntes, at der var mange ting i min profil som matchede hendes egen. Vi aftalte at mødes på en cafe i byen, hvor vi fik brunch. Derefter flød snakken bare imellem os, og vi blev enige om, at vi atter måtte ses. Denne gang var det i det snepyntede Tivoli, med rundtur i haven og derefter glögg og æbleskiver, næste gang var vi kulturelle, og var på museum.
Ind i mellem har vi mailet sammen (meget), og nu er det faktisk dagligt, og vi glæder os meget til vi atter skal ses.
Vi har så mange fælles interesser, at det er helt utroligt, som tiden flyver ad sted, når vi sidder over for hinanden. Jeg kan kun unde alle, at de vil få samme oplevelse ved at benytte sig af 50plusmatch, som vi har haft.

 

En mand succeshistorie, 82

 

Jeg har meldt mig ud, fordi jeg igennem jer, har fundet en kæreste.

 

En mand succeshistorie, 73

 

Hej derinde. Tak for nu. Dejligt koncept, I har opbygget. Hvis alt går skævt, hvad jeg ikke håber, kan jeg snildt finde på, at vende tilbage.

 

En kvinde succeshistorie, 69

 

Jeg har fundet en dejlig kæreste gennem + 50.
Jeg havde faktisk opgivet at finde en kæreste på denne måde, men gik alligevel ind for at kikke kort inden mit medlemskab sluttede. Der fandt jeg en profil, som jeg kontaktede, skønt jeg var lige ved at lade være fordi jeg opdagede at han boede i den anden ende af landet. Han synes ikke afstanden var et problem og det har været lykken. Vi føler begge to, at vi har fundet den rigtige.
Tak for hjælpen til + 50 :-)

 

En kvinde succeshistorie, 61

 

Jeg fik et brev i min indbakke, fra en profil jeg i forvejen havde kigget lidt på, vi skrev så lidt sammen men blev enige om at ringe sammen og så talte og talte vi, men vi da også aftalt at mødes og vi har været sammen siden og kan slet ikke få nok af hinanden.
Vi er begge tilflyttere på Djurs fra Kbh. og har færdes de samme steder som unge og kender de samme, så vi har meget at tale om og har en stor fælles interesse i musik.

 

En kvinde succeshistorie, 65

 

I foreslog et match mellem os, og det er gået helt fint! Så tak for det!

 

En kvinde succeshistorie, 64

 Da jeg har afbrudt mit medlemskab af 50 plusmatch, vil jeg lige benytte lejligheden til at sige, -- det er aldrig for sent, - jeg har mødt en dejlig kvinde for godt 14 dage siden, der var harmoni og kemi fra første øjekast, og vi har det dejligt, er enige om at vi skal dele vores tredie alder sammen, så kom i gang livet er for kort til at være alene.

 

En mand succeshistorie, 74

 

Jeg oprettede min profil d. 30 marts ´14 . Når det skulle være, kunne det ligeså godt være med tre mdr. betalt medlemskab og endda også en "godkendelse" af profilen. Men jeg var så fantastisk heldig, at jeg allerede efter to dage (1 april), kom i kontakt med en dejlig kvinde. Vi mødtes så til en date d. 6 april, og efter kun kort tid kunne vi mærke, at det skulle være os. Men det er både hjertet OG forstanden, der fortæller vi gør det rigtige. Vi havde begge hver for sig opgivet at møde en ny partner(kæreste) men hvor er vi glade for at det lykkedes for os. Held og lykke til alle jer andre herinde.

 

En mand succeshistorie, 55

 

Har fundet en dejlig mand. Har været på flere datingsider samtidig og har også været på andre datingsider for flere år siden, men synes helt klart, at jeres side er den bedste og mest seriøse, da jeg føler, at "klientellet" er bedre og den tekniske del fungerer super fint.
Så tak for det.

 

En kvinde succeshistorie, 57

 

Fundet manden på den hvide hest, piger han findes tro på det og gå ikke på kompromis. Held og lykke med kærligheden herinde

 

En kvinde succeshistorie, 55

 

Min historie kort. Prøvede dette medie for ca. 6 mdr. siden, fik ikke de store kontakter til at starte med, så gav lidt op men lod min profil stå, og for en måned siden blev jeg kontaktet af en dame, ikke så lang væk fra hvor jeg bor. Vi skrev sammen en måneds tid og besluttede at mødes, og det klikkede bare fra første møde, og for hver gang vi ses, passer vi bare mere og mere sammen. Så Tak til 50 plus for denne side.

 

En mand succeshistorie, 64

 

Jeg har her igennem fundet jordens skønneste pige.

 

En mand succeshistorie, 68

 

Tak for en dejlig datings side , jeg har fundet en livs partner her igennem, tak

 

En mand succeshistorie, 69

 

Fuld tilfredshed. Jeg fandt en kæreste i første forsøg!!!

 

En mand succeshistorie, 60

 Jeg ønsker at afslutte mit medlemskab da jeg har fundet en rigtig sød og dejlig kvinde på denne side, tak for det.

 

En mand succeshistorie, 57

 

Tak for hjælpen, efter at have været medlem i 4 dage fandt vi hinanden og er kærester...

 

En kvinde succeshistorie, 55

 

XX blev min 3. forsøg - hans profil tiltalte mig, så vi skrev noget sammen og ved gav hinanden navn og tlf.nr. Så mest pr. tlf. til mødtes 1. gang d. 3. sept. Hvor vi sidst på dagen fortalte hinanden, at vi faktisk var blevet forelsket i hinanden allerede via. tlf. Synes at vi har kendt hinanden i lang tid. Vi har meget tilfældes, tænker meget ens - så vi mather så meget, som vi aldrig har prøvet før - Så vi tror på, at det bliver os 2 resten af vores liv.
Derfor har vi ikke brug for 50+ mere - Som I skal have tak for !
Mange hilsner til jer.

 

En kvinde succeshistorie, 66

 

Jeg mødte en rigtig dejlig mand på denne side allerede efter andet forsøg. Vi skrev sammen nogle gange og mødtes derefter en eftermiddag. Der var kemi næsten med det samme og vi har siden været sammen flere gange om ugen.

 

En kvinde succeshistorie, 67

 

Det var en naturlig del af konceptet med en kvinde, der var interesseret - efterfølgende profilbesøg og noget skriveri i mailboxen - derefter et aftalt besøg med spisning - og ja det ser rigtigt lovende ud - det er meget betryggende, at der ikke er automatisk fornyelse af abonnementet - jeg havde fornyet, hvis ikke det var lykkedes nu. Det er nødvendigt og fair over for medlemmerne, at jeg holder op nu.
Tak for nu.

 

En mand succeshistorie, 71

 

Tak for et behageligt medlemskab, jeg har gennem jer fundet min eneste ene.

 

En kvinde succeshistorie, 57

 

Hej 50+
Jeg fandt den sødeste pige d. 12 -12 -2012 ( bemærk datoen ) vi har nu været sammen nogle gange, og vi er begge dybt forelskede. Tak for en seriøs dating site.

 

En mand succeshistorie, 61

 

Efter at have talt med en del rare mænd, som dog ikke var et match, har jeg for en god uge siden mødt en ny, skøn kæreste på sitet.

Vi nyder livet - og kærligheden.
Tak for en sober og meget positiv dating.

 

En kvinde succeshistorie, 71

 jeg synes, at 50plusmatch har været den bedste af de 3 datingsider , jeg har været på. Nu HAR jeg altså også fundet min utrolig søde kæreste på 50plusmatch.

 

En kvinde succeshistorie, 58

 

Jeg synes det har været positiv at være med på 50plus, hvis jeg igen får behov melder jeg mig igen. Det hele virker troværdigt og velorganiseret, tak for det. Jeg har hørt mange, der har svært ved at komme ud af dating, men det er ikke et problem hos jer, tak for det

 

En mand succeshistorie, 72

 

Jeg har mødt dejlige Eva og vi er nu kærester. Smukt.

 

En mand succeshistorie, 59

 

Tak for tiden jeg har været medlem hos jer. Jeg har mødt manden jeg vil dele resten af mit liv hos jer jeg tror i maj juni, vi er sammen hver dag vores kemi passer og jeg elsker ham så jeg er jer dybt taknemlig. Der var mange useriøse imellem men man skal jo også være meget heldig hvis man møder den rette fra starten. Så endnu engang tak for jeres klub, men jeg håber og tror ikke jeg får brug for den igen.

 

En kvinde succeshistorie, 70

 

Jeg blev 'headhunted' via visinteresse knappen af damen, det er jeg ikke utilfreds med.
Vi syntes det er en god måde at komme i kontakt med den anden på.
Jeg er 70 kæresten er 65 vi er begge arbejdsfrie så vi har masser af tid sammen.
Ønsker at der er flere der er lige så heldige!

 

En mand succeshistorie, 70

 

Ved 1 måneds medlemskab i vinter havde jeg kontakt med en del søde fyre. De sidste dage blev jeg kontaktet af én med stille, rolig profil, der matchede min. Når jeg så hans billede, sagde jeg til mig selv: Dér er han - ham vil jeg have.
Jeg har desværre et handicap og beskrev dette til ham. Vi skrev lidt sammen; men så stoppede han uden egentlig begrundelse. - Jeg kunne så se efter andre emner. Så pludselig efter påske (2 måneder senere) fik jeg mail fra ham, som havde stoppet. Han ville gerne have kontakt igen og havde købt nyt medlemskab for at finde mig :-).
Stor tak til 50plus for hjælp til at finde en sød kæreste.

 

En kvinde succeshistorie, 52

 

Efter kun 1 måneds medlemsskab har jeg fundet en sød kæreste.
Jeg har været aktivt søgende først og fremmest på fælles interesser og det har givet bonus. Samtidig har jeg pænt besvaret alle henvendelser i samme periode.
En side som 50+ indeholder nu engang de muligheder, man selv lægger indhold i.

 

En kvinde succeshistorie, 61

 

Jeg har været single i ca. et halvt år, og blev af bekendte, overtalt til at prøve en dating-side på nettet. Prøvede flere, og fandt hurtigt ud af, at 50plusmatch er den absolut mest seriøse dating-side, nem at finde rundt på. Lidt nysgerrig er man jo, og da der så kom en, "vis interesse", endda fra flere, ja så skrev jeg lidt frem og tilbage. Den ene fandt jeg hurtig ud af, her ringer der vist en lille klokke, ingen problem med at skrive til hinanden, så derfor
udveksling af e-mail og mobilnummer, og få uger senere, - en date. Ja, sikken en dejlig pige, og så endda i sin bedste alder, lige inden man fylder 60. Wow, jeg tror og håber dette bliver til et varigt forhold. Tak for medlemskab på ca. en måned, og til alle herinde,
fortsæt trygt videre i jeres søgning, en dag har i også lykkens gudinde med jer.

 

En mand succeshistorie, 61

 Jeg har været på jeres side længe,og der skete ikke rigtig noget,nogen svarede på mine henvendelser og andre ikke, så jeg troede efterhånden, at der var flere fiktive end aktive kvinder på disse sider så da jeg var ved og skulle lukke min side, var der en dame der kontaktede mig så vi skrev en del mail sammen det viste sig,at vi kom fra samme egn af landet så vi havde en del at skrive om.

Vi blev enige om, at mødes og det blev til en dejlig eftermiddag i København og siden det møde er det gået slav i slav nu skiftes vi til , at mødes hos hinanden så sig ikke, at der ikke kan gå ild i gamle skorstene.

 

En mands succeshistorie, 70

 

Tak for hjælpen, det lykkedes. Har mødt den dejligste mand på jeres side her.

 

En kvinde succeshistorie, 61

 

Jeg har fundet min drømmemand på jeres side. Han dukkede op som ny medlem med billede - en super idé at vise nye medlemmer som I gør. Han var online, og vi skrev lidt sammen hvorefter vi udvekslede tlf.nr. Og så kørte det bare. Så jeg vil sige tusind tak - Jeres side er super for os over 50. Meget seriøs

 

En kvinde succeshistorie, 54

 

En artikel i et ugeblad om jeres datingside fik mig til at springe ud i det og oprette en profil. Og,.... ja det er som et eventyr, at være så heldig på så kort tid at møde lige HAM, man har længtes efter hele livet..

Kan på det varmeste anbefale 50plusmatch

 

En kvinde succeshistorie, 69

 

D. 30 marts så jeg en profil, fra en mand, som samme dag var blevet medlem hos jer. Jeg tog kontakt og han svarede mig med det samme. Vi havde næsten samme interesser, men det bedste var at vi kun boede en halv times kørsel fra hinanden.

Vi har stort set tilbragt hele påsken sammen. Vi har grillet, besøgt familie, været glade for hinandens selskab. Jeg håber af hele mit hjerte at vores dejlige forhold, vil holde resten af livet.

Tusind tak til jer, for hjælpen.

 

En kvinde succeshistorie, 56

 

Jeg meldte mig ind via en annonce på Facebook og nåede kun at være medlem i et par dage, før heldet var med mig. Skrev til en 3-4 egnede mænd og faldt pladask for én bestemt profil. Sendte den autoregistrerede besked om, at jeg
gerne ville høre/skrive sammen og fik et fint svar.

Jeg havde ikke engang nået at få mit foto på, men sendte det, efter nærmere aftale, til den private e.mail. Derfra er det kun gået fremad. Vi er 2 glade mennesker, som lige nu føler, at dette er et fantastisk godt match.

Vi har erfaringer fra tidligere datingsites, men 50plusmatch ramte altså plet for os.

 

En kvinde succeshistorie, 56

 

Hej. Jeg tager her udfordringen op med at fortælle min succes historie. Jeg har været singel siden 2007. Jeg har haft profiler på forskellige datingsider. Jeg har været på flere date og ikke fundet den helt rigtige.

Jeg blev anbefalet 50plus. Jeg oprettede en profil og efter et døgn, havde flere besøgt min profil. Jeg skrev en hilsen til én af de besøgende, der var noget der fangede min interesse. Jeg fik svar tilbage og så gik det stærkt. Vi var hurtigt på bølgelængde. Vi datede og det føltes som om vi har kendt hinanden et helt liv. Det var tydeligt at vi ikke behøvede at drøfte OM vi ville ses, men HVORNÅR vi kunne ses. Det føles helt rigtigt. Trygt og godt med fuld tillid til hinanden. Det har for mig betydet en indre ro, en søgen der er endt.

Smiler, hvor har den dejligt mand dog været, hele mit liv og tænk at netop vi to mødtes.

Tak til min dejlige kæreste og held og lykke til alle på 50plus.

 

En kvinde succeshistorie, 55

 

Jeg tog en måneds abonnement, så jeg kunne kommunikere med alle. Jeg kontaktede 2 personer og mange kontaktede mig i starten. Jeg er sikker på, at en af årsagerne til at jeg fik så mange kontakter er, at jeg udfyldte profilen 100% og selvfølgelig med et par billeder.

Jeg datede i alt 4 kvinder og en af de to kvinder der kontaktede mig har jeg nu kendt i et par måneder. Vi bor i hver sin ende af landet, så det er lidt dyrt i transport, så det gør vi noget ved til foråret, hvor vi agter at flytte sammen midt i Danmark. Vi er stadig på arbejdsmarkedet og er henholdsvis 60 og 56 år.

Som mand må jeg sige, at den største ros jeg har modtaget fra kvinderne er, at jeg har turde skrive om mig selv, om hvem jeg er og hvem jeg leder efter.

 

En mands succeshistorie, 60

 Vi bor begge i Nordsjælland og vi aftalte at mødes til en gåtur i den nordlige del af Gribskov.

Det er 1½ måned siden og vi har mødt hinanden jævnligt i den forløbne tid. Forholdet mellem os er under stille og rolig udvikling, og jeg tror det fortsætter på den måde.

Derfor har jeg valgt at opsige medlemsskabet af 50+, men siger tak for hjælpen!

 

En mands succeshistorie, 70

 

Jeg vil gerne dele min glæde med jer, det var ret hurtigt at vi fant ud af at vores kemi var der, og vi har begge slettet vores profiler i dag, da vi mener at vi er enige.

Jeg kan kun anbefale jer, det er første gang for os begge at vi var vi var på netdate.

 

En kvinde succeshistorie, 64

 

Jeg har fundet min store kærlighed på 50 plus. Vore relationer passede hundrede procent, så idag lever vi et romantiskt og kærlighedsfyldt liv sammen som vil vare hele livet.

Et stort tak til 50PLUSMATCH.

 

En mands succeshistorie, 68

 

En fantastisk god site med et virkeligt seriøst indhold, gode funktioner og seriøse mennesker som søger kontakt.

 

En mands succeshistorie, 51

 

Jeg har fundet en partner på siden.

 

En mand succeshistorie, 72

 

Tak for jeres side. Har altid været tilfreds med den.

 

En mand succeshistorie, 56

 

Jeg kan kun oplyse, at min oplevelse af medlemskabet har været helt i top, og kan kun anbefale det til andre.
Folk er virkelig søde, i og det er det helt rigtige for folk lidt oppe i alderen.
Tak for en god oplevelse og et godt koncept.

 

En mand succeshistorie, 72

 

Det har været alletiders!
Hvis jeg en anden gang skulle få behov (hvilket jeg ikke håber), så vil jeg benytte mig af siden.
Jeg vil stærkt anbefale siden

 

En mand succeshistorie, 61

 

Har fundet kærligheden gennem jer, er meget lykkelig.

 

En kvinde succeshistorie, 75

 

TAKf or den tid jeg har været medlem jeg har fundet den skønneste kvinde på jeres sider !

 

En man succeshistorie, 63

 

Det hele fungerer fint og det et dejligt, at man lige kan komme ind og prøve sig frem og så komme nemt ud igen.
Tak

 

En kvinde succeshistorie, 56

 

Jeg har fundet en sympatisk ven her på datingsiden. Tak for en go`side

 

En kvinde succeshistorie, 58

 jeg er mega glad for at jeg tog mig sammen til, at aktivt søge efter en mand. Han var lige her i nærheden viste det sig – vi er meget lykkelige begge to.

 

En kvinde succeshistorie, 68

 

Jeg har været medlem en uge, og nu har jeg mødt manden i mit liv.
Jeg nåede ikke andre date, og det er jo dejligt og heldigt at finde lige ham man vil ha.

 

En kvinde succeshistorie, 55

 

Ja, jeg fundet kærligheden på 50plusmatch.

 

En kvinde succeshistorie, 59

 

Så en profil - deraf et møde med personen bag. Der var en kemi fra første dag og en fantastisk ping pong med ord og mange fælles interesser, så vi prøver om dette er bæredygtigt for os og håber på en fælles fremtid.
Dette er en god måde/mulighed for at få kontakt/finde en ven- kæreste så jeg kan bestemt anbefale andre at prøve lykken denne vej.

 

En kvinde succeshistorie, 61

 

I september måned kom i kontakt med en dejlig kvinde, og vi har det helt vidunderligt, og har en masse dejlige oplevelser sammen, som vi siger "kærlighed har ingen alder".

 

En mand succeshistorie, 75

 

I har en utrolig god hjemmeside. Den er bygget godt op - meget indbydende for den gruppe I vil ud til.

Jeg fandt bare den skønneste pige efter 2 dages medlemskab.

 

En mand succeshistorie, 54

 

Kære 50plusmatch,
Det er et rent mirakel - efter at have ledt i mange år og været ved at resignere og acceptere mit singleliv - har jeg fundet en "soulmate", det må være det rigtige ord! Lige fra starten, ja allerede mens vi skrev sammen, var der harmoni og en følelse af, JA, dette her er det rigtige! At møde en ukendt mand, og med det samme føle sig tryg, glad og fuld af håb, det er da bare fantastisk!
Så tak for hjælpen!

 

En kvinde succeshistorie, 66

 

Jeg fandt en dejlig kvinde her på siden og håber ikke at jeg får brug for mit medlemskab her mere.
Til alle her på siden held og lykke frem over jeg troede ikke at en mand i min alder kunde blive så forelsket som jeg er nu det er et totalt nyt liv for mig

 

En mand succeshistorie, 59

 

Det har været en fornøjelse at være her på siden. ca 800 henvendelser og en masse søde skriveri.
Til sidst fandt jeg min skønne nye veninde og vi tror på at vi virkeligt har fundet noget at bygge på.

 

En mand succeshistorie, 69

 Hej 50 plus match!
Jeg ønsker hermed at slutte mit medlemskab hos Jer, da jeg har været så heldig at finde min drømme mand, forhåbentlig for resten af livet.
Jeg har været yderst tilfreds med at bruge Jer, og vil absolut anbefale Jer til andre som ønsker en partner!

 

En kvinde succeshistorie, 61

 

Tak for 3 års medlemskab. Jeg har mødt mange dejlige mænd (og nogle få håbløse), tre seriøst potentielle over de tre år, som jeg har datet flere måneder med og været på ferie med, og den sidste er så blevet min kæreste. Vi har nu kendt hinanden i et halvt år og er meget forelskede.
Sygesikringen Danmark har ret, når de anbefaler +60-årige at date (jeg startede som 55-årig). Når man har lært det, er hver date en fest. Og de har også ret, når de siger, det tager gennemsnitlig 3 år og over 30 dates at finde et match. 50+ match er blevet en del af mit liv, og det har været svært at tjekke ud, men nu tror jeg så meget på min nye kærlighed, at jeg må ud her fra. Tak for en velfungerende dating site, som jeg har anbefalet til andre.

 

En kvinde succeshistorie, 58

 

Tak for hjælpen ,jeg har fundet verdens dejligste mand.
Jeg vil anbefale andre der søger en partner at melde sig ind i plus 50.
Held og lykke til alle.

 

En kvinde succeshistorie, 72

 

Jeg siger tak for mit korte medlemskab , og det førte til at jeg har fundet en partner . Og jeg er kun glad for at jeg gik her ind ellers var det nok aldrig lykkedes ,føler jeg . End en gang tak .

 

En mand succeshistorie, 64

 

Jeg mødte min ven 70 år. Vi mødtes først på cafe, talte godt sammen,
nu ses vi ca hver 3 uge hos hinanden et par dage af gangen,hygger os,kører en tur i hans bil. Vi er glade for hinanden da vi begge også sætter frihed højest for os hver især til andre gøremål.

 

En kvinde succeshistorie, 71

 

Jeg fandt den rigtige pige i første forsøg, vi passer bare så godt sammen. Det skyldes nok at vi begge to var hudløst ærlige med vores profil - en stor fordel!
Jeg er meget positivt overrasket over jeres koncept. Jeg havde ikke troet jeg skulle lave en dating profil.Det er de bedste penge jeg har givet ud.
Tusind tak for hjælpen

 

En mand succeshistorie, 61

 

Tak for hjælpen, har funden en dejlig ven.

 

En kvinde succeshistorie, 65

 

Kære 50 plus,
jeg have kontakt med en del herfra, også været på Dating med nogle men nej det var ikke lige mig, Så blev jeg enig med mig selv slut gider ikke mere, men jeg tog så lige en chance til, og der var min kære xx.
Vi skrev sammen frem og tilbage, min kære xx havde også opgivet, men så røg jeg ind på lystavlen og det sagde pling,vi skrev sammen en måned, blev enig om at mødes og det blev hjemme hos mig,så vi er
sammen så meget vi kan, vi har lige været på chartetur til Rhodos det var bare så skønt, vi elsker hinanden snakker om at flytte sammen, til næste år, det hele startede den 13-6- 2013

 

En mand succeshistorie, 65

 

Jeg vil gerne opsige mit medlemskab fra d.d., jeg har været så heldig, at jeg har fundet manden, jeg vil leve resten af mit liv med.

 

En kvinde succeshistorie, 68

 Tak for et dejligt medlemskab, kort.. men helt ok
Har fundet sammen med en dejlig pige, så tusind tak!

 

En mand succeshistorie, 64

 

Jeg har fundet en dejlig og kærlig quinde. Tak for det.

 

En mand succeshistorie, 72

 

Kære 50plus.
Pludselig slog lynet ned i mig.
Havde flere gange været inde og se på hans profil, han havde også været inde og se på min profil. Pludselig viste han interesse, derefter skrev vi sammen i 10 dage, hvorefter vi mødtes. Vi fattede hurtigt sympati for hinanden er i dag kærester og meget forelskede.
Derfor en stor tak til 50 plus, som vi begge syntes er en god datingside.
Vi ønsker alle held og lykke.

 

En kvinde succeshistorie, 58

 

Tak til 50 plusMatch...
Jeg har fundet min drømmnekvinde her, og min kæreste siger, at hun har fundet sin drømmemand...

 

En mand succeshistorie, 66

 

Jeg er ikke interesseret i at søge efter en kæreste/mand længere, da jeg har været så heldig at finde en dejlig mand netop her på 50 + match. Tak til jer der har skrevet til mig. Held og lykke med jeres videre søgning.

 

En kvinde succeshistorie, 63

 

tak for godt samarbejde. har fundet en dejlig dame her på siden.

 

En mand succeshistorie, 67

 

Det har været en god og positiv oplevelse at være abonnent hos jer. Da jeg har fundet det som jeg søgte her på sitet, ønsker jeg nu at afslutte mit medlemskab.
God vind til 50plusmatch teamet.

 

En mand succeshistorie, 62

 

Jeg blev kontaktet af XX som havde fået at vide, at der var 100%'s match mht. uddannelsesniveau, interesser og ønsker for livet. Det viste sig at være tilfældet. Vi er meget lykkelige og glade for hinanden og har allerede lagt mange planer for fremtiden. TAK FOR HJÆLPEN MED AT FINDE KVINDEN I MIT LIV!!!

 

En mand succeshistorie, 65

 

Jeg vil gerne have min profil slettet, jeg har mødt en dejlig kvinde igennem jeres side og det er jeg meget taknemmelig for, vi finder, at 50plusmatch er værdigt program, tak.

 

En mand succeshistorie, 72

 Jeg takker for mit medlemskab, efter knap en måned lykkedes det at finde en partner. jeg tror jeg har fundet min drømmekvinde og vi er som to teenagere selvom vi begge er over 50. Jeg kan kun anbefale 50plus, endnu en gang tak.

 

En mand succeshistorie, 54

 

Mine oplevelser på 50plusmatch har været meget positive, jeg har indtrykket af, at det er seriøse mennesker der bruger siden.
Angående min egen sag ,så oprettede jeg en profil, dagen efter var der kontakt, vi skrev sammen i 10 dage så var vi ude at spise,det vidste sig at vi kendte hinanden for 20 år tilbage.Siden har vi været i biografen ,i dag er vi kærester og meget forelskede,så der kan nemt gå ild i gamle huse.

 

En mand succeshistorie, 60

 

Jeg har fundet mig en rigtig sød partner, og det er bare lige sagen ( en livsledsager). Det kan et blyv bejer.

 

En mands succeshistorie, 63

 

Jeg havde lige færdiggjort min side og sat billede ind da XX ønskede at chatte. Vi gik hurtigt over til at tale i telefon med hinanden. Det blev hurtigt til et meget glædeligt og livgivende møde.
Vi er begge meget forelskede i hinanden. Tænk at man kan være så heldig at møde den store kærlighed, når man er over de 60 og finde den rigtige til at dele seniortilværelsen med.

jeg valgte 50plus, fordi det forekom mig at være den mest seriøse, hvor man ikke behøver at svare mærkværdige spørgsmål. Er man over 50 ved man så udmærket hvem man selv er og hvad man leder efter. Det er også for mig meget vigtigt at jeres betalingspolitik er gennemskuelig og værdigt

 

En kvinde succeshistorie, 62

 

På 50 plus fandt jeg min kærlighed. Jeg oplyste, at min mand var død for 2 år siden, og søgte bevidst efter en mand, hvis kone også var død. I første omgang for at kunne dele de svære år med en anden, som havde været igennem det at miste sin elskede ægtefælle. Jeg fik en del henvendelser heriblandt min kærlighed.

Det gjorde godt at skrive, senere tale med og nu at være kæreste med. Fordi vi har været igennem det samme, bliver det lettere at rumme hinandens ægtefælde - høre hver vores historie, glæde os over det liv hinanden har haft med sin ægtefælde.

At vi begge har positive erfaringer med det at være i ægteskab og tager det med i vores nuværende liv sammen.
Vi oplever også begge to at vore børn lettere kan accepterer at mor/far nu har en kæreste og glæder sig over glansen i vores øjne.

 

En kvinde succeshistorie, 62

 

Jeg har været på jeres side længe,og der skete ikke rigtig noget,nogen svarede på mine henvendelser og andre ikke, så jeg troede efterhånden, at der var flere fiktive end aktive kvinder på disse sider så da jeg var ved og skulle lukke min side, var der en dame der kontaktede mig så vi skrev en del mail sammen det viste sig,at vi kom fra samme egn af landet så vi havde en del at skrive om.

Vi blev enige om, at mødes og det blev til en dejlig eftermiddag i København og siden det møde er det gået slav i slav nu skiftes vi til , at mødes hos hinanden så sig ikke, at der ikke kan gå ild i gamle skorstene.

 

En mands succeshistorie, 70

 

Jeg har været meget tilfreds med jeres datingsite og føler, at det er den bedste side for folk der søger et seriøst forhold.

Jeg har faktisk allerede mødt en mand! Jeg sender bryllupsbillederne ;-))

Jeg takker fordi jeg fik muligheden for at bruge jeres side.

 

En kvinde succeshistorie, 65

 

Denne datingside er god og kan se, der kommer flere og flere medlemmer herinde!

Jeg var ret hurtig til at finde en sød match og det kører for os:-

 

En mands succeshistorie, 52

 

Det er rart med en datingside for modne voksne seriøse mennesker. 50plus virker enkel og ordentlig at finde rundt i. Samtidig er det ikke godt gemt og problematisk, når man vælger at melde fra.

Det er jo heldigt, når 2 profiler tilfældigvis bliver opmærksom på hinanden og der så også er kemi i virkeligheden. Det har jeg oplevet og ønsker selvfølgelig for mig selv, at jeg aldrig mere vil få brug for 50plus.

Men jeg ønsker al godt for alle andre og vil bare sige: Vær tålmodig - det vil lykkes.

 

En kvinde succeshistorie, 57

 Tak til denne site, efter 4 dages medlemsskab,var der kontakt - og det ser det ud til at jeg har fundet Quinden jeg søgte efter.

Ha et godt 2011.

 

En mands succeshistorie, 57

 

Til 50 Plus!

Tusinde tak for hjælpen - jeg har nu fundet en sød kvinde, som jeg er blevet rigtig gode venner med, og jeg vil derfor gerne udmeldes nu - og jeg gør det med håbet om, at I fortsat vil være i stand til at føre mange medlemmer sammen.

Uden jeres hjælp havde jeg måske været henvist til ensomhed resten af livet - og jeg er jer dybt taknemlig.

 

En mands succeshistorie, 76

 

Jeg er så lykkelig over at have fundet en dejlig mand gennem 50+match.dk Han var gratis medlem.

Efter ½ års søgen på forskellige datingsystemer, vidste jeg med det samme, at han var helt anderledes end de andre. Vi talte sammen først i apri,l og nu er vi kærester. Han bor for det meste hos mig, hvis vi ikke er i hans helårssommerhus.

Vi er ved at få designet nogle smukke forlovelsesringe hos en kunstner. Jo se det er et rigtigt eventyr fra det virkelige liv.

 

En kvinde succeshistorie, 50

 

I må gerne bringe min sucesshistorie. Jeg er fundet sammen med ....

Jeg er enkemand. Jeg har aldrig før i mit liv truffet så vidunderlig en kvinde, og jeg håber aldrig, vi vil slippe hinanden.

 

En mands succeshistorie, 65

 

Jeg har truffet en rigtig sød pige/kvinde her igennem og har været meget tilfreds med jeres side. Vi tror begge, at vores forhold vil vare ved.

Tak for jeres medvirken.

 

En mands succeshistorie, 72

 

Jeg traf min drømmekvinde på 50 plus, vi er begge glade for at vi valgte denne side. Jeg har også været på andre kontaktsider, men anbefaler kraftigt 50 plus.

 

En mands succeshistorie, 57

 

Jeg fandt min kærlighed på jeres side. Det skete da jeg var på vej til at afbryde hele datingcirkusset, så fik jeg en meddelelse og vi startede en kontakt.

Vi har chattet sammen ca 30 timer og lært hinanden at kende. Vi har også talt i telefon og nu mødtes.

Vi kommer godt ud af det sammen og vil fortsætte med at lære hinanden at kende. Vi føler at vi hører sammen.

 

En mands succeshistorie, 54

 

Om 50plusmatch - Persondatapolitik - Vilkår - FAQ - Kontakt

Mobile website
Android app on Google Play iPhone app on iTunes
© 50plusmatch.dk