FAQ
Hjem | Kontakt Hjem | Kontakt
Søg Søg pr kategori
Hvad sker der med min data efter at jeg har afsluttet mit medlemskab?
Hvis du afslutter dit medlemskab beholder vi dine oplysninger i 3 måneder. Hvis du vil registrere dig igen så kan du stadig bruge din gamle profil. Efter 3 måneder slettes din oplysninger.
Relaterede spørgsmål